Na początek smacznym akcentem dla wszystkich gości była świeża pajda chleba ze smalcem i ogórek kiszony. W końcu zdecydowaliśmy się na zrazy z dziczyzny nadziewane wędzonym boczkiem i cebulą w sosie z czerwonego wina.
Kucharz serwuje je z kopytkami w towarzystwie bukietu surówek. Kruche, aromatyczne mięso było przyjemnym zaskoczeniem dla nowicjuszy oraz podstawowym elementem dla wprawionych smakoszy. Zadowolenie wzmogła profesjonalna obsługa i sielankowy wystrój wnętrza.
Z pełną odpowiedzialnością każdemu polecamy Karczmę Polską Pod Kogutem.
Restauracja Karczma Polska Pod Kogutem
pl. Lotników 3,
Szczecin 70-414
tel. 91 434 68 73
e-mail: [email protected]
www.karczmapodkogutem.pl
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?