Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

MM Trendy. Karczma Polska Pod Kogutem. Frykasy po staropolsku

Agata Maksymiuk
Karczma pod Kogutem
Smakowity zapach przywiódł nas na Plac Lotników. Specjały Karczmy Polskiej Pod Kogutem z dziczyzną na czele sprytnie pobudziły nasze zmysły.

Na początek smacznym akcentem dla wszystkich gości była świeża pajda chleba ze smalcem i ogórek kiszony. W końcu zdecydowaliśmy się na zrazy z dziczyzny nadziewane wędzonym boczkiem i cebulą w sosie z czerwonego wina.

Kucharz serwuje je z kopytkami w towarzystwie bukietu surówek. Kruche, aromatyczne mięso było przyjemnym zaskoczeniem dla nowicjuszy oraz podstawowym elementem dla wprawionych smakoszy. Zadowolenie wzmogła profesjonalna obsługa i sielankowy wystrój wnętrza.

Z pełną odpowiedzialnością każdemu polecamy Karczmę Polską Pod Kogutem.

Restauracja Karczma Polska Pod Kogutem
pl. Lotników 3,
Szczecin 70-414
tel. 91 434 68 73
e-mail: [email protected]
www.karczmapodkogutem.pl

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na szczecin.naszemiasto.pl Nasze Miasto