18 kwietnia od godz. 14:00 na pokładzie statku M/S Ładoga będzie można kupić świeże, wędzone oraz mrożone ryby, a także otrzymać profesjonalną wiedzę i porady kulinarne na temat ich przyrządzania.
Targ Rybny, będzie można odwiedzać codziennie, na pokładzie Ładogi, która zacumowana jest w samym sercu Szczecina przy ul. Jana z Kolna naprzeciwko Wałów Chrobrego.
Osobne wejście umożliwi wszystkim bezpośrednie dojście na pokład statku. Każdy będzie mógł wybrać i kupić coś dla siebie, a także wziąć udział w różnego rodzaju pokazach kulinarnych. Specjalnie zaprojektowana konstrukcja umożliwia sprzedaż towaru przez cały rok.
Gazeta Lubuska. Winiarze liczą straty po przymrozkach.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?