Wiosenna edycja festiwalu Restaurant Week tym razem upłynie pod hasłem „Emocje na talerzach!”.
Chcąc jak najlepiej zrealizować ideę wydarzenia, szefowie kuchni ze Szczecina w swoich restauracjach przygotują specjalne trzydaniowe menu degustacyjne, składające się z przystawki, dania głównego i deseru. Wszystko to w festiwalowej cenie 39 zł od osoby. Udział w RW biorą zarówno dobrze znane restauracje, jak i te mniejsze, rodzinnie prowadzone lokale z autorską kuchnią.
Formuła wydarzenia jest już dobrze znana szczecinianom, gdyż to trzecia odsłona festiwalu Restaurant Week w naszym mieście.
Goście za pośrednictwem strony internetowej: restaurantweek.pl będą mogli zarezerwować stolik i wybrać menu. Chcąc być na bieżąco warto założyć konto gościa, które gwarantuje pierwszeństwo wyboru miejsc, udział w konkursach i dostęp do wszelkich aktualności.
Wydarzenie rusza 21 kwietnia i potrwa do końca miesiąca. Wśród lokali są m.in.: Buddha Thai & Fusion Restaurant, Czerwone Korale, Vincent, czy Rozmaryn. Pełna lista jest na naszej stronie naszemiasto.pl
Jak wziąć udział?
Formuła wydarzenia jest już dobrze znana szczecinianom, gdyż jest to już trzecie odsłona festiwalu Restaurant Week w naszym mieście.
Goście za pośrednictwem strony internetowej: www.restaurantweek.pl będą mogli zarezerwować stolik i wybrać menu. Chcąc być na bieżąco warto założyć konto gościa, które gwarantuje pierwszeństwo wyboru miejsc, udział w konkursach, i dostęp do wszelkich aktualności. Wydarzenie rusza 21 kwietnia i potrwa do końca miesiąca.
Zobacz listę restauracji biorących udział w Restaurant Week:
Zobacz również:
Jakie są wczesne objawy boreliozy?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?