Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie....
fot. istockphoto.com

Te produkty możesz zamrozić! Jeśli robisz zakupy na zapas, zamiast wyrzucać jedzenie, włóż je do zamrażarki

SUROWE MIĘSO I WĘDLINY

Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie. W końcu chodzi o to, by mrozić je jak najświeższe, a nie jak najstarsze! Najlepiej mrozić mięso surowe, a wędliny – w plasterkach. Robisz schabowe i chcesz zostawić trochę na następny raz? Zamroź je bez panierki. Mięso możesz trzymać w zamrażalniku kilka miesięcy (drób – 3, wieprzowina – 6, wołowina – 8).

Zobacz również

Komplet kibiców na derbach GTK Gliwice z MKS-em Dąbrowa Górnicza - ZDJĘCIA

Komplet kibiców na derbach GTK Gliwice z MKS-em Dąbrowa Górnicza - ZDJĘCIA

Wysokie zwycięstwo Siarki z Podlasiem w trzeciej lidze

Wysokie zwycięstwo Siarki z Podlasiem w trzeciej lidze

Polecamy

Trener Hutnika: Potwierdziły się moje słowa, że trafiłem do dobrej szatni

Trener Hutnika: Potwierdziły się moje słowa, że trafiłem do dobrej szatni

Akcja służb ratowniczych w sklepie na poznańskim Łazarzu

Akcja służb ratowniczych w sklepie na poznańskim Łazarzu

III liga: Rezerwy Jagiellonii tylko z nazwy - Warta Sieradz 2:0

III liga: Rezerwy Jagiellonii tylko z nazwy - Warta Sieradz 2:0