Paszteciki wypiekane są w maszynie z radzieckiego demobilu do wyrabiania pierożków według niezmienionej od lat receptury ze świeżych drożdży, bez użycia ulepszaczy i konserwantów.
Wszytkie produkty użyte do produkcji, mięso z Witkowa, ser gouda najwyższej jakości i pieczarki pochodzą z polskiej hodowli.
- Przy zakupie 9 sztuk, otrzymamy 10 pasztecika gratis, warto spróbować wszystkie mięsnego, pieczarkowo-serowego, jajecznego, z kapustą i grzybami i paróweczką cielęcą w cieście drożdżowym - mówi Bogumiła Polańska, właścicielka Baru Pasztecik. - Na stałych konsumentów przy kasie będą czekały karty stałych klientów, upoważniające do zniżki ważne do maja 2013 roku.
Poczujmy smak, klimat i atmosferę jedynego takiego kultowego lokalu w Szczecinie, w którym czas się zatrzymał, znają go różne pokolenia i powspominajmy lata PRL-u w miłym towarzystwie przy gorącym barszczyku czerwonym i chrupiącym pysznym paszteciku.
Pasztecik przy al. Wojska Polskiego otwarty jest w godz. 10-19.
Moje Miasto Szczecin www.mmszczecin.pl on Facebook
Strefa Biznesu: RPP zdecydowała ws. stóp procentowych? Kiedy obniżka?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?