Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Świąteczny rosół po żydowsku

rduchowski
rduchowski
Poleca Mikołaj Rozen z Towarzystwa Społeczno-Kulturalnego ŻydówMięso zalewamy w garnku zimną wodą tak, żeby całe było zanurzone.

Dodajemy obrane jarzyny. Następnie dodajemy przyprawy. Doprowadzamy do wrzenia, wrzucamy fasolę, po czym zmniejszamy płomień. Gotujemy na wolnym ogniu około godziny. Rosół nie powinien się gotować intensywnie, bo będzie mętny i niesmaczny.

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na szczecin.naszemiasto.pl Nasze Miasto