MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry...
fot. Katarzyna Puczyńska

Smakowita sałatka z rzodkiewki i jajka. Lekka, zdrowa i szybka do zrobienia. Wyborny przepis na śniadanie lub przystawkę

Sałatka z rzodkiewki i jajek. Krok 3

Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry smak. W tym celu najpierw go umyj, odetnij końce i zdejmij pierwsze, grube warstwy. Następnie posiekaj go na plastry, przełóż do garnka i zalej wrzącą wodą. Po 5 minutach odcedź i dodaj do sałatki.

Zobacz również

Od 1 lipca można składać wnioski do Budżetu Obywatelskiego

NOWE
Od 1 lipca można składać wnioski do Budżetu Obywatelskiego

Gdzie nad wodę w Sosnowcu? Sprawdzamy miejsca i ceny! Tam można popływać

Gdzie nad wodę w Sosnowcu? Sprawdzamy miejsca i ceny! Tam można popływać

Polecamy

Social media oznakowane jak alkohol i papierosy? Apel lekarza do Kongresu USA

Social media oznakowane jak alkohol i papierosy? Apel lekarza do Kongresu USA

Herbata parzona… na słońcu? Czy sun tea jest bezpieczna dla zdrowia?

Herbata parzona… na słońcu? Czy sun tea jest bezpieczna dla zdrowia?

Pożywna i pyszna szakszuka z resztek. Szybkie danie z tego, co jest w lodówce

Pożywna i pyszna szakszuka z resztek. Szybkie danie z tego, co jest w lodówce