W trakcie warsztatów piekarniczych dzieci, pod czujnym okiem fachowca poznawały kunszt piekarniczo-cukierniczy – formowały, dekorowały i piekły chlebki. Każdy samodzielnie tworzył ciastka i ozdabiał je ziarnami dyni, słonecznika, sezamu, maku, rodzynkami oraz owocami kandyzowanymi.
Akcję zorganizowała firma Asprod. W zabawie wzięły udział dzieci z klas trzecich. Kolejne warsztaty piekarnicze dla dzieci planowane są m.in. w Kołbaskowie i Dobrej.
Smaczny Szczecin - serwis specjalny | ||
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?