- Nie pochwalamy masowej produkcji przemysłowej dlatego nasze lody wytwarzamy w sposób rzemieślniczy, co pozwala nam na kontrolę jakości produktów oraz procesu produkcji - mówi Karolina Marczak, właścicielka lodziarni. - Tradycyjnie wytwarzane przez nas od 1985 roku lody rzemieślnicze to proste, najwyższej jakości naturalne składniki, odpowiednia ciężkość, aksamitna delikatność, kremowa tekstura i prawdziwa moc smaku.
Lody Marczak mają być w Szczecinie produkowane na oczach klientów.
- Mroźną orzeźwiającą słodyczą kuszą nasze sorbety owocowe: Truskawka i Kiwi, tworzone wyłącznie ze świeżych, dojrzałych, aromatycznych owoców z dodatkiem cukru – piszą na swojej stronie internetowej właściciele. - Bogate w witaminy, praktycznie nie zawierają kalorii. Stanowią doskonały wybór dla wegan lub osób cierpiących na alergię. Obok innych standardowych pozycji takich jak Czekolada czy Wanilia proponujemy również kompozycje tworzone przez nas, które powstały przez połączenie lodów z innymi gotowymi składnikami. Tutaj proponujemy: bezkonkurencyjny Roche, Oreo, Czekoladowe Masło Orzechowe lub kawowy Bailey’s.
Z okazji otwarcia lodziarni w Szczecinie na klientów czeka promocja. Każdy, kto przyjdzie do lodziarni w godzinach od 11 do 16 drugą gałkę otrzyma za darmo.
Smaczny Szczecin - serwis specjalny | ||
Strefa Biznesu: RPP zdecydowała ws. stóp procentowych? Kiedy obniżka?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?