Restaurant Week w Szczecinie. Sprawdźcie, jakie lokale biorą udział
Już 17 października rozpocznie się kolejna edycja Festiwalu restauracji. Wydarzenie odbędzie się pod hasłem „Destynacja Restauracja”. Podobnie jak w pozostałych edycjach festiwalu, celem akcji jest zapoznanie jak największej liczby osób z lokalną kuchnią. Restauracje zgłoszone do projektu przez dwa tygodnie oferują specjalne, degustacyjne menu w cenie 49 zł od osoby. Posiłek składa się z trzech części: przystawka, danie główne, deser. Cena menu jest obniżona średnio o 50 proc. od ceny regularnej za proponowany zestaw. Oferta jest skierowana zarówno do osób preferujących kuchnię mięsną, jak i bezmięsną. W tej edycji udział bierze pond 30 lokali w tym Binowo Park Golf Club uznane za najlepszą restaurację Restaurant Week w Polsce. Rezerwacji można dokonać na: restaurantweek.pl - W przypadku każdej z edycji, wkładamy całe serce w przygotowanie menu festiwalowego - mówi Łukasz Wojtkiewicz, szef kuchni Binowo Park Golf Club. - Z dala od zgiełku miasta staramy się utrzymać najwyższy poziom obsługi oraz jakość dań, która zadowoli każdego smakosza. Zobaczcie na zdjęciach tegorocznych uczestników wydarzenia. >>> ___________________________________________________________________________________________________________________ Zobacz także: Emocjonalny odcinek “Kuchennych Rewolucji” w Szczecinie. Jak zmieniła się restauracja?