Zasady są proste: ugotowałeś za dużo - podziel się, dostałeś w prezencie gorzką czekoladę, której nie znosisz - zostaw ją dla kogoś, kto za nią przepada. Cel pozostaje ten sam - zapobieganie marnowaniu żywności.
Zostawiając jedzenie należy pamiętać, żeby własne wyroby szczelnie zapakować i oznaczyć datą przygotowania oraz sprawdzać, czy nowe produkty nie są przeterminowane.
W jadłodzielni nie można zostawiać surowego mięsa, produktów przeterminowanych, napoczętych oraz alkoholu.
Jadłodzielnia składa się z lodówki oraz regału, które znajdują się w SDM Pasat, na 6 piętrze w holu koło windy.
Wybory samorządowe 2024 - II tura
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?