MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ubijaj białka tak długo, aż masa będzie sztywna, lśniąca,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pavlova to królowa wypieków. Najlepszy przepis na boskie bezy z kremem i owocami a'la Pavlova. Deser pachnący wanilią

Krok 3

Ubijaj białka tak długo, aż masa będzie sztywna, lśniąca, bez widocznych drobinek cukru. Pod koniec ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną i sok z cytryny. Ubijaj jeszcze 2 min.

Zobacz również

Marcina Patyka nikt nie pokona w siłowaniu na rękę. Został wicemistrzem Europy!

Marcina Patyka nikt nie pokona w siłowaniu na rękę. Został wicemistrzem Europy!

Zacięta rywalizacja na strzelnicy miejskiej w Jędrzejowie. Kto wygrał? [ZDJĘCIA]

Zacięta rywalizacja na strzelnicy miejskiej w Jędrzejowie. Kto wygrał? [ZDJĘCIA]

Polecamy

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Przesłodki Pikachu w stroju nurka? Poznaj oficjalną maskotkę Mistrzostw Pokémon

Przesłodki Pikachu w stroju nurka? Poznaj oficjalną maskotkę Mistrzostw Pokémon

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca